Mi az esküvőszervező feladata?

Mindenekelőtt, hogy megvalósítsam az esküvőtőkkel kapcsolatos elképzeléseiteket és elvárásaitokat. Mint munkájára igényes esküvőszervező javaslom, hogy személyesen találkozzunk: így mindkét fél jobban megismerheti a másikat, s csak így válhat az ajánlatom személyre szabottá.

A beszélgetés után az elhangzott kéréseknek megfelelően elkészítem az ajánlatomat, s egy héten belül átadom nektek a hozzá kapcsolódó demo és referencia anyagokkal együtt. Az ajánlat tartalmazza az árakat és mindazokat a szolgáltatókat, akik megfelelnek az elképzeléseiteknek. Ha a javaslatom elnyerte a tetszéseteket, akkor közösen bejárjuk a helyszíneket, dekoratőr kollégám segít a díszítés megtervezésében, s megszervezem a személyes találkozót a kiválasztott zenekarral, vőféllyel.

Mint esküvőszervező koordinálom azokat a dolgokat, amelyek nektek hosszas utánajárásba és telefonálgatásba kerülne, úgy, hogy mindvégig a Ti érdekeiteket tartom szem előtt. Ha sikerült kiválasztanotok a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat, akkor megrendelem őket és megkötöm az alvállalkozói szerződéseket. Az esküvőtők előtt két héttel újra leülünk, és átbeszéljük az esküvőtök minden egyes apró részletét, ami alapján közösen elkészítjük a forgatókönyvet. A forgatókönyv nagy segítséget ad minden szolgáltató számára, hogy milyen időpontokat kell szem előtt tartania, milyen sorrendben követik egymást az események. Én ez alapján folyamatosan ellenőrzőm majd, hogy minden a Ti elképzeléseteknek megfelelően alakuljon. Amíg Ti zavartalanul élvezitek a Nagy Napot, addig én a háttérben maradva irányítom a rendezvényt az esetlegesen felmerülő problémákat elhárítva! Így nem marad más hátra, minthogy az Esküvőtők napját az életetek egyik legszebb napjának éljétek meg, és őrizzétek a legszebb emlékeitek közt!

Miért érdemes esküvőszervezőt igénybe venni?  |   Költségek  |   Szolgáltatások
♥ főoldal   |   ← vissza